Weserve

Weserve B.V. is een internet en cloud provider voor de zakelijke markt welke diensten levert aan IT partners waarbij de partner centraal staat voor de dienstverlening aan haar klant. Weserve kan met haar gekoppelde netwerken landelijk leveren op FTTO en FTTH.

Weserve B.V. beheerd haar eigen netwerk en hardware vanuit drie datacenters verdeeld over Nederland. Wij beschikken over eigen koppelingen met diverse grote glasvezel leveranciers. Ook beheerd Weserve zelf het Cogas FttO glasvezel netwerk in Twente, maar levert ook landelijk over de netwerken van Tele2 en Eurofiber. Op de FttO terreinen kunnen klanten dus een extra verbinding naar een lokaal datacenter krijgen om de glasvezel niet alleen voor internet of telefonie te gebruiken maar ook voor allerlei andere diensten en zo maximaal rendement uit de glasvezel aansluiting te halen.

Weserve B.V. beschikt over haar eigen NOC (Network Operation Center) welke gevestigd is in Hengelo. Vanuit hier worden al onze diensten gemonitord en beheerd. Bij een eventuele storing of uitval worden de medewerkers direct op de hoogte gesteld om actie te ondernemen.