Decorsign ICT & Internet

Decorsign ICT & Internet B.V. levert sinds 2001 slimme ICT oplossingen voor het MKB tot 120 werkplekken in hoofdzakelijk de achterhoek. Van ad-hoc ondersteuning of werkplekbeheer tot proactief systeembeheer en monitoring. Uw ICT infrastructuur is bij ons in goede handen. Ook particulieren kunnen bij ons terecht voor de aanleg van internet, het realiseren van een back-up of voor de aanschaf van nieuwe apparatuur.

U mag van ons als ICT dienstverlener verwachten dat wij proactief met u meedenken bij het bieden van server, netwerk of beveiligings-oplossingen voor de automatisering van uw bedrijf. Krijgt u bijvoorbeeld dagelijks een melding over uw gelukte back-up? Krijgt u een melding wanneer één harde schijf van uw server niet meer functioneert?

Decorsign ICT & Internet B.V. is binnen het glasvezelproject van CIF partner van zowel Weserve als Plinq en adviseert u op een transparante manier over een passende glasvezelaansluiting voor uw bedrijf. Heeft u technische vragen of wilt u een vrijblijvend gesprek op locatie? Neem dan contact op!

Decorsign ICT & Internet B.V.
De Vente 14
7261 ST Ruurlo
Tel: 0573-454109
E-mail: info@decorsign.nl
Website: www.decorsign.nl